Volendamse klederdracht

Volendamse Klederdracht | Hollandse Klederdracht

In Nederland werd vroeger in veel plaatsen Klederdracht, ook wel streekdracht genoemd, gedragen. De Klederdracht is ontstaan vanuit mode. In de dorpen bleef dit vaak achter ten opzichte van de steden. Daar werden later variaties op gevonden, waaruit de klederdracht is ontstaan. Zo ook de Klederdra...

Volendamse Klederdracht | Hollandse Klederdracht

In Nederland werd vroeger in veel plaatsen Klederdracht, ook wel streekdracht genoemd, gedragen. De Klederdracht is ontstaan vanuit mode. In de dorpen bleef dit vaak achter ten opzichte van de steden. Daar werden later variaties op gevonden, waaruit de klederdracht is ontstaan. Zo ook de Klederdracht Volendam! Inmiddels wordt de Volendammer Klederdracht bijna niet meer dagelijks gedragen, maar vooral gebruikt voor bedrijven die op beurzen staan, internationale feestdagen, vishandelaren, dansgroepen, carnaval en wereldwijd bekend: de foto in Volendamse Klederdracht.

Volendamse Klederdracht kopen?

In ons uitgebreide assortiment vind je Klederdracht uit Volendam voor iedereen! Kinderen, heren en dames. Je kunt daarbij kiezen uit Volendammer Klederdacht die in een fabriek wordt gemaakt of voor onze handgemaakte kostuums. Deze maken wij zelf in onze winkel aan de Dijk in Volendam. Bestel de kostuums online of bezoek onze winkel.

Op zoek naar meer dan 10 stuks Klederdracht Volendam? Vraag ons een offerte

Wilt u meer dan 10 stuks Klederdracht bestellen? Dan geven wij u graag een mooie korting! Neem contact met ons op voor een offerte.

Meer

Volendamse klederdracht Er zijn 8 producten

Subcategorieën

 • Dames

  Dameskostuums in de maten 36 t/m 46. 

 • Heren

  Herenkostuums in de maten S t/m XXL

 • Meisjes

  Meisjekostuums voor leeftijdsgroepen van 2 t/m 14 jaar

 • Jongens

  Jongenskostuums voor leeftijdsgroepen van 2 t/m 14 jaar

 • Accessoires

  Accessoires bij Hollandse klederdracht

Toont 1 - 8 van de 8 items
Toont 1 - 8 van de 8 items